UUM lancar tabung bantu balu ASP Zulkifli - Sinar, Harian (Sinar harian, 2013)
SINTOK - Atas dasar tanggungjawab sosial, Universiti Utara Malaysia (UUM) telah melancarkan satu tabung untuk membantu keluarga seorang anggota yang terkorban di Lahad Datu, Sabah, dalam Majlis Pelancaran Sukan UUM (SUKUUM), di sini, baru-baru ini.