Lawatan - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2013)
KETUA Jabatan Komunikasi Universiti Utara Malaysia (UUM), Dr. Rosli Mohammed bersama tiga orang pensyarah dari Pusat Pengajian Teknologi Multimedia dan Komunikasi (SMMTC) universiti tersebut mengadakan lawatan ke ibu pejabat Utusan Melayu (M) Berhad di Jalan Lima, melalui Jalan Chan Sow Lin. Kuala Lumpur, semalam.