10 minit mencukupi - Sinar, Harian (Sinar harian, 2013)
SHAH ALAM - Penganalisis berpendapat masa selama 10 minit yang diberikan kepada parti politik mencukupi. Dekan Pusat Pengajian Antarabangsa Kolej Undang-undang, Kerajaan dan Pengajian Antarabangsa, Universiti Utara Malaysia (UUM), Dr Mohd Azizuddin Mohd Sani berkata, tempoh iklan politik di luar negara seperti di United Kingdom juga hanya 10 minit.