Peminjam Tekun diberi keutamaan pinjaman - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2013)
KUALA LUMPUR 17 Mac - Tabung Ekonomi Kumpulan Usaha Niaga (Tekun) akan memberi keutamaan kepada usahawan yang pernah membuat pinjaman dengan agensi tersebut bagi menikmati had pembiayaan terbaharu sehingga RM100,000. Pengarah Urusan dan Ketua Pegawai Eksekutifnya, Datuk Abdul Rahim Hassan berkata, ramai usahawan Tekun memerlukan jumlah pembiayaan yang lebih besar, justeru kenaikan had tersebut dilihat sebagai tepat pada masa.