'Kami reda' - Mazalan, Rozdan (Berita Harian, 2013)
"Saya dinasihati doktor supaya menerima hakikat suami mungkin tidak akan mengenali saya dan anak-anak lagi." Itulah kata-kata yang diluahkan Puan Sri Halijah Abdullah, 53,isteri tokoh perfileman Melayu, Tan Sri Jins Shamsuddin, ketika ditemui, baru-baru ini.