UUM - Maktab Mahmud anjur Santai Lensa - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2013)
KUBANG PASU 12 Mac - Jawatankuasa Kepimpinan Pembangunan Siswa(JKPS), Dewan Penginapan Pelajar (DPP) MAS, Universiti Utara Malaysia (UUM) menganjurkan projek Santai Lensa bersama 50 pelajar Maktab Mahmud, Alor Setar selama tiga hari baru-baru ini.