Isu keselamatan negara bukan wayang - Abdul Razak, Muhammad Afifi (Utusan Malaysia, 2013)
TERDAPAT segelintir warga Malaysia masih memandang rendah isu-isu berkaitan dengan aspek keselamatan negara. Insiden pencerobohan asing di Lahad Datu, Sabah misalannya dianggap oleh seorang pemimpin kanan parti pembangkang sebagai 'wayang'.