Ke arah mengupaya usahawan Bumiputera - Yakcop, Nor Mohamed; Hassan, Abdul Rahim; Ismail, Zabidah; Ahmad, Ibrahim; Syed Zainol Khodki Shahabudin, Syed Kamarulzaman (Utusan Malaysia, 2013)
JIKA sebelum ini, terdapat usahawan Bumiputera mendakwa kerajaan seolah-olah semakin meminggirkan mereka, kenyataan itu ternyata tidak benar, malah Isnin lalu kerajaan telah mengumumkan dana tambahan berjumlah RM600 juta yang mana RM400 juta diuruskan oleh Unit Perancangan Ekonomi (EPU) Jabatan Perdana Menteri manakala bakinya masing-masing RM100 juta diurus oleh Mara dan Perbadanan Usahawan Nasional Bhd. (PUNB)