Kuin bakal dikenakan tindakan: Jika kemelut ganggu pengajaran, jejas penuntut - Ramli, Safina (Utusan Malaysia, 2013)
KUBANG PASU 3 Mac - Pengurusan Kolej Universiti Insaniah (Kuin) bakal dikenakan tindakan tegas jika Kementerian Pengajian Tinggi mendapati kemelut yang melanda kolej itu mengganggu proses pengajaran dan pembelajaran penuntutnya.