Masri selepas 10 tahun - Gusti, Khalilah (Sinar Harian, 2013)
Memulakan langkah dengan menjalankan perniagaan pertanian kecil-kecilan di pasar tani Fama sekitar Lembah Klang, kini kejayaan pasangan suami isteri, Punari @ Zainudin Salleh dan Mastura Senon yang membangunkan perniagaan MHP Enterprise Sdn Bhd(MHP) sehingga tersergam indah sebuah wisma dengan aset melebihi RM1.2 juta tidak dapat dipertikai lagi.