Suara lunak Suria FM: Naim Hashim mampu pergi lebih jauh - Razak, Akmaliah (Sinar harian, 2012)
Mungkin ramai yang mengenali suara Mohd Naim Hashim, 24, menerusi segmen berita di Suria FM. Mempunyai suara yang lunak, maka tidak hairanlah Naim turut mempunyai peminat tersendiri. Sudah berkhidmat dengan Suria FM hampir tiga tahun, Naim tidak membataskan dirinya untuk melanjutkan pelajaran. Bagi Naim, semuanya harus dilakukan sebaik mungkin demi mencapai impiannya mencapai segulung ijazah dalam bidang komunikasi.