NGO pandang ringan isu alam sekitar - Berita, Harian (Berita Harian, 2013)
Alor Setar: Segelintir badan bukan kerajaan (NGO), termasuk di Kedah diselar kerana menjadikan kecenderungan politik sebagai halangan dalam usaha mereka memperjuangkan isu berkaitan alam sekitar.