Menanti sajian manifesto Pakatan Rakyat - Hamzah, Jamilah (Sinar harian, 2013)
SHAH ALAM - Setelah spekulasi terbaru Parlimen akan dibubarkan Jumaat lalu meleset, kini tumpuan diberikan pula kepada Konvensyen Pakatan Rakyat (PR) Keempat yang berlangsung hari ini.