UUM buat persediaan awal: 1,200 kakitangan rebut kejuaraan Kejohanan Sukan Staf UUM - Ramli, Mustakim (Harian Metro, 2013)
Seramai 1,200 atlet mewakili lima kontinjen berentap merebut kejuaraan Kcjohanan Sukan Staf Universiti Utara Malaysia(UUM) Kali Keenam.