Najib memahami generasi muda - Berita, Harian (Berita Harian, 2013)
Alor Setar: Golongan muda yang hadir pada Himpunan Orang Muda Kedah semalam mengakui mereka tertarik dan senang dengan Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak, yang disifatkan memahami kehendak golongan itu.