Tiada bukti pengundi hantu: Saksi - Maskilone, Chris (Harian Ekspress (KK), 2013)
KOTA KINABALU: Ketua Pemuda PAS Sabah, Lahirul Latigu berkata beliau tidak mempunyai pengetahuan sahih tentang kewujudan pengundi hantu di Sabah.