Wacana PRU: Siapa Jadi Pilihan?: Diskusi meja bulat rungkai masalah politik - Ghazali, Adha (Berita Harian, 2013)
Pilihan Raya Umum Ke-13(PRU13) dianggap medan paling sengit sepanjang sejarah pilihan raya negara yang bakal menentukan kelangsungan Malaysia dalam meneruskan agenda pembangunan. Untuk mengupas realiti di sebalik detik penentu masa depan negara ini, Majlis Profesor Negara(MPN) bersama BH akan menganjurkan 'Wacana PRU13:Siapa Jadi Pilihan?' di Hotel Seri Pacific, Kuala Lumpur Khamis ini. Ikuti temubual wartawan BH, Adha Ghazali bersama Naib Canselor Universiti Utara Malaysia (UUM), Prof Datuk Dr Mohamed Mustafa Ishak, selaku Ketua Kluster Politik, Keselamatan dan Hal Ehwal Antarabangsa MPN mengenai wacana yang berkonsepkan diskusi meja bulat itu.