DAP, PKR dominan - Mohd Sani, Azizuddin (Sinar Harian, 2013)
SHAH ALAM - Penggunaan kalimah ALLAH yang dipersetujui Pakatan Rakyat (PR) tidak menghairankan kerana DAP dan PKR adalah dominan dalam parti pembangkang.