Hubungan antarabangsa dan isu terpilih - Keling, Mohamad Faisol (UUM Press, 2012)
Buku ini merupakan koleksi artikel yang secara umum mengupas hubungan antarabangsa dan penjelasan beberapa isu antarabangsa yang berlaku. Konsep dan teori yang ditampilkan berdasarkan contoh serta perkembangan yang berlaku dalam sistem antarabangsa mutakhir ini dapat membantu para pembaca memahami isu dalam hubungan antarabangsa dengan lebih mendalam.Selain itu, buku ini juga turut menjelaskan dua bidang pemikiran yang saling berkait rapat khususnya bagi sesebuah negara dalam melaksanakan sesuatu dasar dan hubungan luar.Buku ini juga boleh dijadikan sebagai bahan rujukan kepada khalayak umum terutamanya pelajar institusi pengajian tinggi awam dan swasta serta penjawat awam yang terlibat dalam penggubalan dasar negara.