Graduan masuk industri - Yasin, Khairina (Berita Harian, 2012)
Usaha Kementerian Pengajian Tinggi mengoptimumkan bakat lulusan universiti kini diperkukuh menerusi pelancaran Pelan Strategi Kebolehpasaran Graduan 2012-2017. Pelan itu bagi memastikan setiap graduan mesti mempunyai nilai dan atribut yang tepat untuk diterima pasaran pekerjaan. Ikuti kupasan mengenai pelan itu oleh Pengarah Bahagian Hubungan Industri, Jabatan Pengajian Tinggi Kementerian berkenaan Prof Dr. Shamsuddin Baharin yang disampaikan kepada wartawan Varsiti KHAIRINA YASIN.