Yang tidak sama antara Habibie dengan Anwar - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2013)
MALAYSIA digemparkan dengan berita akan jatuhnya kerajaan Barisan Nasional (BN) yang tidak mempunyai kuasa dua pertiga pada 16 September 2008 kerana wakil rakyatnya akan berpaling tadah.