Barang kemas keluarga dilarikan kenalan sendiri: Disedari hilang selepas cuba mengambil barang kemas untuk majlis perkahwinan - Mohd Ali, Mohamad Fakhri (Sinar Harian, 2013)
ALOR SETAR - Seorang pensyarah Universiti Utara Malaysia (UUM) kerugian lebih RM300,000 setelah barang kemas milik keluarganya yang disimpan di dalam peti keselamatan sebuah syarikat di Seremban dilarikan seorang kenalannya Ogos 2009.