Perlu yakin undang-undang Islam adil, saksama - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2013)
KUALA LUMPUR Umat Islam perlu meyakinkan diri sendiri serta masyarakat bukan Islam di negara ini bahawa undang-undang Islam adalah adil dan saksama, kata bekas Ketua Hakim Negara Tun Ahmad Fairuz Sheikh Abdul Halim.