Sedikit bukan alasan: SPAD yakin dapat laksana penguatkuasaan undang-undang walaupun hanya ada 317 penguat kuasa - Fazlul Haque, Nurul Ekhwan Haque (Harian Metro, 2012)
BANTING: Suruhanjaya Pengangkutan Awam Darat (SPAD) yakin dapat melaksanakan penguatkuasaan undang-undang terhadap pengangkutan awam darat di negara ini walaupun jumlah anggota penguatkuasanya hanya 317 orang di Semenanjung Malaysia.