Emelda mengaku tidak popular selepas kahwin - Harian Ekspress, (KK) (Harian Ekspress (KK), 2012)
PELAKON Emelda Rosmila mengakui statusnya sebagai seorang isteri menjadi punca dia kurang mendapat publisiti di akhbar dan juga majalah hiburan tempatan.