Alaf21 cetus penulisan Azra Aryriesa - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2012)
Azra Aryriesa atau nama penuhnya, Harison Abdul Halim yang berasal dari Kodiang, Kedah memilih Diploma Seni Lukis dan Seni Reka Tekstil di Universiti Teknologi Mara dan Ijazah Sarjana Muda Pengurusan Perniagaan di Universiti Utara Malaysia (UUM). Beliau mula terlibat dalam bidang penulisan selepas menyertai bengkel penulisan anjuran Majalah Remaja/Alaf 21 pada 2006.