Presiden Susilo dianugerah Ijazah Kehormat Doktor Falsafah oleh UUM - Utusan, Sarawak (Utusan Sarawak, 2012)
KUALA LUMPUR, Rabu - Presiden Indonesia Susilo Bambang Yudhoyono hari ini dianugerah Ijazah Kehormat Doktor Falsafah Kepemimpinan dan Keamanan oleh Universiti Utara Malaysia (UUM).