Kekalkan kerjasama dan persefahaman: Pastikan proses pengambilan pembantu rumah Indonesia berjalan lancar - Utusan, Sarawak (Utusan Sarawak, 2012)
PUTRAJAYA, Rabu — Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak dan Presiden Indonesia Susilo Bambang Yudhoyono menegaskan tentang pentingnya kedua-dua negara melaksanakan sepenuhnya dan secara konsisten peruntukan yang terkandung dalam Protokol Untuk Meminda Memorandum Persefahaman Mengenai Pengambilan dan Penempatan Pembantu Rumah Indonesia 2006.