Presiden Susilo dianugerah ijazah kehormat doktor falsafah - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2012)
KUALA LUMPUR 19 Dis.- Presiden Indonesia, Susilo Bambang Yudhoyono hari ini dianugerah Ijazah Kehormat Doktor Falsafah Kepemimpinan dan Keamanan olfch Universiti Utara Malaysia (UUM).