Presiden Susilo dianugerah Ijazah Kehormat Doktor Falsafah UUM - Kosmo, Kosmo (Kosmo, 2012)
KUALA LUMPUR - Presiden Indonesia, Susilo Bambang Yudhoyono semalam dianugerah Ijazah Kehormat Doktor Falsafah Kepemimpinan dan Keamanan oleh Universiti Utara Malaysia (UUM).