Susilo terima anugerah UUM - Berita, Harian (Berita Harian, 2012)
Kuala Lumpur: Presiden Indonesia Susilo Bambang Yudhoyono semalam menerima Ijazah Kehormat Doktor Falsafah Kepemimpinan dan Keamanan daripada Universiti Utara Malaysia (UUM).