Lapan staf UUM cedera, van rempuh bas ekspres - Ramli, Safina (Utusan Malaysia, 2012)
ALOR SETAR 13 Dis. - Sembilan orang, termasuk lapan kakitangan pelbagai jabatan Universiti Utara Malaysia (UUM) nyaris maut apabila van yang mereka naiki merempuh belakang bas ekspres di Kilometer 30, Plaza Tol Jitra arah Utara di sini hari ini.