Saksi kekejaman Nanjing: Parut emosi kekal selepas 75 tahun - Mohamad Nor, Khadijah (Kosmo, 2012)
MENYAKSIKAN dengan mata sendiri tujuh ahli keluarga disembelih hidup-hidup oleh tentera Jepun menjadi igauan ngeri buat Xia Shuqin seumur hidupnya.