Pertahan gaya hidup Malaysia - Mingguan, Malaysia (Mingguan Malaysia, 2012)
Bekas Presiden Indonesia Bacharudin Jusuf Habibie atau lebih dikenali sebagai BJ Habibie diberi penghormatan oleh Kerajaan Parti Keadilan Rakyat (PKR) Selangor untuk menyampaikan pidato bertajuk ‘Habibie dan Transisi Indonesia ke Demokrasi’ di Universiti Selangor (Unisel) baru-baru ini.