Barangan jenama tiruan - Mohamed Naim, Asmadi (Galeri Ilmu Sdn Bhd, 2012)
Dalam perniagaan surat khabar pada hari ini pengedar hanya mengambil surat khabar sebagai wakil jualan kepada penerbit atau pengilang. Jika surat khabar tidak habis dijual, pengedar akan memulangkannya kepada penerbit.