Cinta Tomok dan Ayu - Hassan, Khairul Amri (Kosmo, 2011)
DALAM tempoh 24 jam, figura yang terkenal dengan lagu Bagaikan Bidadari, Tomok atau nama sebenarnya, Shah Indrawan Ismail, 27, bakal melangsungkan perkahwinannya bersama wanita pilihan hidup, Siti Rahayu Abas.