Gerakan bincang Baljit, 10 peguam sertai Bersih 2 - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2011)
ALOR SETAR - Isu Ketua Biro Hak Asasi dan Undang-undang Gerakan Pulau Pinang, Baljit Singh bersama 10 peguam lain dari negeri itu menyertai Majlis Peguam memantau Perhimpunan Bersih 2 pada 9 Julai ini menjadi topik utama mesyuarat jawatankuasa Gerakan di Kuala Lumpur pada 18 Jun ini.