Editor Bernama.com meninggal - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2011)
KUALA LUMPUR 12 Jun - Editor Bernama.com, Izham Shuhaimi Ahmad (gambar), meninggal dunia di Hospital Selayang dekat sini kira-kira 4.30 petang ini akibat barah esofagus.