Teliti semula laporan hina kesucian islam - Kosmo, Kosmo (Kosmo, 2011)
JELEBU - Jabatan Peguam Negara semalam diminta meneliti semula status laporan berhubung beberapa tindakan yang dikatakan menghina kesucian Islam dan kebudayaan Melayu yang berlaku di dalam Internet.