Danok bukan destinasi pelacuran - Mohd. Said, Sakini (Kosmo, 2011)
Apabila menyebut Danok ramai yang mengaitkannya sebagai pusat pelacuran di selatan Thailand Hakikatnya banyak yang ditawarkan Danok seperti makanan dan lokasi beli belah untuk pengembaranya.