Retorik politik murahan Pas: 'Negara Kebajikan' sekadar cari populariti, pancing undi - Fahmi, Mohammad Anwar (Utusan Malaysia, 2011)
PENDEKATAN parti pembangkang yang kian ghairah untuk memancing undi agar Malaysia beralih kepada 'Negara Kebajikan' amat tidak rasional dan bersifat fantasi.