Saran hina Islam di Internet diteliti : Rais - Sinar, Harian (Sinar Harian, 2011)
JELEBU : Jabatan Peguam Negara semalam dilihat meneliti semula status laporan berhubung beberapa tindakan yang dikatakan menghina kesucian Islam dan Kebudayaan Melayu yang berlaku di dalam Internet.