Apa kata Wazi masa depan Suzuki Belang? - MOTOdot, Mania (MOTOdotMANIA, 2012)
Seperti sedia maklum, Cabaran Suzuki Belang merupakan salah satu rencah terbaru mewarnai Kejuaraan Cup Prix AAJV1 Malaysia PETRONAS musim ini. Dengan penyertaan pelumba-pelumba yang masih hijau serta penggunaan jentera Suzuki Belang R150, perlumbaan satu pengeluar ini nampaknya menjanjikan sesuatu yang menarik musim ini.