Kunjungan penghargaan IKBN ke UUM - Sinar, Harian (Sinar Harian (Pahang), 2012)
SEBAGAI menghargai kerjasama Universiti Utara Malaysia (UUM) terhadap Institut Kemahiran Belia Negara (IKBN) Peretak, satu kunjungan hormat diadakan baru-baru ini yang diketuai Pengarahnya, Wan Sallam Wan Yusoff.