Zulfahmi bakal jadi tarikan: Edisi keempat KBS MAM Kapcai Endurance, hujung minggu ini - Shafiee, Nordiana (Berita Harian, 2012)
Pelumba Moto3 negara, Muhammad Zulfahmi Khairuddin (gambar kecil), bakal menjadi tarikan utama edisi keempat Kejohanan Kebangsaan KBS MAM Kapcai Endurance yang dijadual berlangsung di Sintok, Kedah hujung minggu ini