Peluang jalani latihan industri di Bernama - Utusan, Malaysia (Utusan Malaysia, 2012)
PENUNTUT tujuh Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA) dan lima Institusi Pengajian Tinggi Swasta (IPTS) berpeluang mengikuti latihan industri di Pertubuhan Berita Nasional Malaysia (Bernama) selepas termeterainya perjanjian persefahaman (MoU) antara pihak berkenaan di Kuala Lumpur, baru-baru ini.