Manfaatkan Kedai Buku 1Malaysia - Shafie, Rohami (Utusan Malaysia, 2012)
PEMBUKAAN Kedai Buku IMalaysia (KB1M) yang pertama di Malaysia sempena pelancaran Pusat Transformasi Bandar Kuala Lumpur (UTC KL) pada 22 September lalu membuka satu lagi ruang untuk memupuk dan merakyatkan budaya membaca di kalangan rakyat Malaysia.