Kakitangan bahagian istiadat UUM lawat Kosmo! - Kosmo, Kosmo (Kosmo, 2012)
LAWAT. Seramai 23 kakitangan bahagian istiadat Universiti Utara Malaysia (UUM) mengadakan lawatan ke pejabat Kosmo! di Jalan Chan Sow Lin, Kuala Lumpur semalam.