Pelapis kebangsaan pastikan UiTM kuasai boling - Tan, Ming Wai (Utusan Malaysia, 2012)
KUALA LUMPUR Universiti Teknologi Mara (UiTM) yang diperkuatkan dengan beberapa pemain skuad pelapis kebangsaan, mempamerkan penguasaan dalam acara boling pada kejohanan Sukan Institusi Pengajian Tinggi (SUKIPT) yang menutup gelanggang di pusat membeli belah Sunway Pyramid, dekat sini semalam, dengan membolot tujuh daripada 10 emas yang dipertandingkan.