Persidangan Antarabangsa Sastera Kanak-kanak 2012 - Berita, Harian (Berita Harian, 2012)
Persidangan Antarabangsa Sastera Kanak-kanak 2012 bertema Mempertemukan Kanak-kanak,Remaja dan Buku akan diadakan Fakulti Sastera dan Sains Sosial (FSSK), Universiti Malaya(UM), Jalan Lembah Pantai, Kuala Lumpur, pada 2 dan 3 November ini.